Associates

Indien een opdracht capaciteit of specifieke expertise vergt, kan Langhof Advies beroep doen op een uitgebreid netwerk van specialisten.

John Jaakke

John Jaakke (rechten Vrije Universiteit Amsterdam), begon zijn loopbaan bij SHV in Utrecht. Daarna was hij 22 jaar werkzaam als advocaat bij Van Doorne in Amsterdam. Als partner was hij werkzaam in de fusie- en overnamepraktijk. Bij Van Doorne heeft John nagenoeg alle kantoorfuncties vervuld. Ook was hij gedurende vier jaar managing partner en voorzitter van de maatschap.  In 2006 werd hij partner bij Boer & Croon. Daar adviseerde hij over strategie en procesmanagement. Sinds 2009 heeft John zijn eigen adviespraktijk: Trusted Advisors. Hij richt zich daarbij op strategie, proces-  en interim-management en adviseert ook advocatenkantoren o.a. bij maatschapsgeschillen.  John vervult enkele commissariaten en bestuursfuncties.

Charles Eijsbouts

Charles Eijsbouts, beweegt zich al 30 jaar rond in de advocatuur en was na de eerste 7 jaar van zijn carriere achtereenvolgens 5 jaar partner bij Van Doorne en 11 jaar bij Clifford Chance. In zijn meest recente partnerjaren was hij naast zijn ondernemingsrecht en M&A praktijk verantwoordelijk voor het aansturen van de corporate praktijk van Clifford Chance Amsterdam en in 2010 bekleedde hij een jaar lang de functie van kantoordirecteur/general manager in Amsterdam. In deze functies deed hij waardevolle managementervaring en –inzichten op op in een van de grootste en meest professioneel aangestuurde advocatenkantoren ter wereld. Thans is hij verbonden aan Olym Advocaten.

Vivien Broekman

Vivien is een ervaren coach en trainer op het gebied van samenwerken en relaties. Zakelijk begeleid zij leden van directieteams, compagnons, managers en teamleiders, mediators, interne mentoren en stafmedewerkers zoals van HR, marketing en ICT. Advocaten, fiscalisten, lobbyisten, rechters en griffiers, huisartsen, en kunstenaars. Daarnaast geeft zij relatietherapie aan mensen die een stap willen zetten in hun liefdesrelatie.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.